Om bloggen

CSR Bloggen er drevet og initiert av Det Norske Misjonselskap – NMS. I over 100 år har vi jobbet med næringslivet for å skape resultater i inn- og utland. Denne bloggen er ment som en informasjonskilde til næringslivet og bedrifter som vurderer nye strategier for fremtiden.

Ansvarlig redaktør for siden er Rune Restad. Rune er ansatt i NMS og jobber som Fundraiser mot næringslivet. For å avtale uforpliktende samtale evt få en presentasjon av hva NMS tilbyr av samarbeid og integrering av CSR er det Rune som skal kontaktes. Han kan komme på styremøter, èn til èn samtaler, skype eller andre eventer som julebord/kickoff/avslutninger osv etter ønske, vederlagsfritt.

Rune Restad – runer@nms.no – 40406083


NMS (Det Norske Misjonsselskap) er en frivillig organisasjon, forankret siden 1842 i Den norske kirke. Organisasjonen består i stor grad av frivillig engasjement fra mennesker og menigheter som ber, gir og samler inn penger til arbeidet. I tillegg er det ansatte i Norge og andre land som jobber for å gi medmennesker verdig liv og varig håp. For å lese mer om hva NMS gjør, klikk her.