Nesten 50 000 samlet inn til gode formål

De siste to ukene har Start gjennomført aksjoner for å donere penger til veldedige formål. Først valgte vi å donere billettinntektene fra kampen mot Skeid til Redd Barna, før vi i uken etter hadde ringedugnad for Krafttak mot kreft.

– Det er godt å kunne være med å bidra på andre måter enn bare på fotballbanen. Start er mye mer enn bare 11 spillere som løper etter en ball, sier Espen Børufsen, leder for samfunnsansvar i Start.

Vi ble enige om å donere alle billettinntektene fra treningskampen mot Skeid til Redd Barna sitt arbeid for ukrainske barn. Dette ble et flott tiltak som bidro til omtrent 20 000 kroner til Redd Barna.

Uken etter hadde A-laget ringedugnad for “Krafttak mot kreft”, og det ble opprettet en digital innsamling der bedrifter og privatpersoner kunne være med å bidra. Ringedugnaden bidro til å generere nesten 30 000,- kroner til Kreftforeningen sin aksjon.

– Start er en stor familie med et stort samfunnsansvar, og vi ønsker å bruke vår posisjon til å bidra med det vi kan, avslutter Børufsen.

Foto og artikkel fra: Ikstart.no

Flott tiltak av Start!
Ønsker du å vite mer om hvordan din bedrift kan ta samfunnsansvar? Ta kontakt!